Eatadakimasu! : Cooking Lessons w/CGJNY
Nikujaga (Japanese meat and potato stew)
The Eatadakimasu! series returns with another classic recipe—“nikujaga”, or literally “meat and potatoes”. This simple home dish marries its title ingredients together into a light stew that is perfect for the cooler weather.
https://www.youtube.com/watch?v=TYI5SIY5EfY
在NY総領事公邸料理人による料理動画「#Eatadakimasu(#Eat+#Itadakimasu)」、第六回目は、堤シェフによる肉じゃがです。各ご家庭で様々な味があるかと思いますが,新しい味にも是非挑戦してみてください!
https://www.youtube.com/watch?v=TYI5SIY5EfY
Hungry for more cooking lessons from CGJNY? Check out the other episodes in our Eatadakimasu series:
- Teriyaki Chicken: https://www.youtube.com/watch?v=LaUACDn3gxE
- Gyudon: https://www.youtube.com/watch?v=yQyhCE6ojbk
- Matcha (Green Tea) Mousse: https://www.youtube.com/watch?v=ws3niJK1EUQ
- Tofu Steak: https://www.youtube.com/watch?v=CDb-HrNgBjY
- Wafu Pasta: https://www.youtube.com/watch?v=8naN7iJLEYw
これまでの動画も是非ご覧ください!
第一回 照り焼きチキン:https://www.youtube.com/watch?v=LaUACDn3gxE
第二回 牛丼:https://www.youtube.com/watch?v=yQyhCE6ojbk
第三回 抹茶ムース:https://www.youtube.com/watch?v=ws3niJK1EUQ
第四回 豆腐ステーキ: https://www.youtube.com/watch?v=CDb-HrNgBjY
第五回 和風パスタ: https://www.youtube.com/watch?v=8naN7iJLEYw